4 Verrassende manieren om Kalkoen restjes te gebruiken

4 Verrassende manieren om Kalkoen restjes te gebruiken

DELEN

Kalkoen Curry Soep

Deze snelle stoofpot is rijk en geurig met curry, limoen en kruiden. Het is een uitstekende manier om overgebleven kalkoen te gebruiken.

Verhit 2 eetlepels koolzaadolie in een pan. Voeg 2 eetlepels Thaise Rode Kerriepasta en 4 kopjes Kabocha Squash (1 1/2-inch stukjes) toe en kook over hoge hitte, roer, gedurende 3 minuten. Voeg 1 kop ongesoete kokosmelk toe, 1 eetlepel Aziatische vissaus en 4 kopjes water; aan de kook brengen. Bedek en prut 15 minuten tot de pompoen teder is. Roer 3 kopjes gesneden gebraden kalkoen, 3 eetlepels limoen sap en 1/2 kop gehakte gemengde koriander en basilicum; Geur met zout en peper.

Kalkoen Tonnato

Overgebleven kalkoen wordt volledig getransformeerd wanneer het wordt bedekt met een romige saus gemaakt met yoghurt, kruiden en tonijn.

Combineer in een voedselverwerker een 6 1/2-ounce gedunineerde tonijn, 1/2 kop gekookte kikkererwten en 1/4 kop gewone yoghurt. Met de machine aan, druip in 1/2 kop olijfolie. Overbrengen naar een kom; Roer 1/4 kop gehakte kaas en 1/2 kop gehakt Gemengde Tarragon, Dille en Bieslook. Geur met zout en peper. Serveer met gebraden kalkoenborst.

Kalkoen Reuben Hash

In deze 25-minuten-hash, wordt kalkoen overgebleven met aardappelen, zuurkool en karbonade voor een leuk spel op een Reuben-sandwich.

Verhit 3 eetlepels olijfolie in een gietijzeren koekenpan. Voeg 1/2 kleine gehakte ui en 1 grof geraspte geschilde bak aardappel toe en kook over matig hoge hitte, roer gedurende 8 minuten. Voeg 1 kopje gedroogde zuurkool toe, 2 kopjes gesnipperde gebraden kalkoen, 2 gehakte schilfers en 1/8 theelepel karwijzaden. Kook tot gouden, 3 minuten.

Kalkoen-Gevulde Salade

Deze verse, leuke salade is een spel op traditionele Thanksgiving kalkoen en vulling, die Turkije en Croutons combineert met selderij, appel, venkel en peterselie.

Klop 1 eetlepel in een kom, elk van Dijon mosterd en citroensap met 1/2 kop olijfolie. Voeg 3 kopjes Gehakte Turkse Kalkoen, 3 Gesneden Selderijribben, 1 Gesneden Venkelbol, 1 Gehakte Kruidige Appel En 1 Kopje Peterselie. Geur met zout en peper; toss. Bovenkant met croutons.