5 heerlijke make-up ontbijt om je ochtend makkelijker te maken

5 heerlijke make-up ontbijt om je ochtend makkelijker te maken

DELEN

Ontbijt maken van tevoren: moet ik meer zeggen?

Met een beetje voorgerecht kunt u een groot ding uit uw alvast te maken lijst nemen – en nog steeds een bevredigende, gezonde en heerlijke maaltijd eten. Bekijk hieronder 5 van mijn favorieten, hieronder.

boekweit-pudding

Beth Lipton

Overnachting Tropical Buckwheat Pudding

Nooit geprobeerd boekweit? U kunt dit eiwit- en vezelrijke, en glutenvrije zaad ophalen (yep, zoals quinoa het is eigenlijk een zaad) in het hoofdstuk van de supermarkt. (Ik adviseer extra te kopen; boekweitgries maken een fantastische ruil voor rijst als bijgerecht.)

Serveer: 4-6

1 kop boekweit groenten ($ 19 voor een 4-pack, amazon.com)

1 kop melk (melk, noot of soja) of een melk-yoghurt combinatie

¼ kop chia zaden

2 rijpe bananen, gesneden

2 eetlepels. Maagdelijke kokosnootolie

Knijp kosher zout

1 theelepel. Vanille extract, optioneel

Ruwe honing of esdoornstroop naar smaak, optioneel

“Gesneden mango of ananas (of een combinatie)

Hennepzaden en / of ongesoete Kokosvlokken, optioneel

Doe het: In een kom, bedek de boekweit griesjes met koud water. Roer, bedek en koel gedurende minstens 4 uur of tot ’s nachts. Drain boekweit (het is een beetje slank, maak je geen zorgen daarover) in een fijne maaszeef en spoel zachtjes af. Drain opnieuw. Leg boekweit in een blender met melk, chia zaden, bananen en zout. Voeg vanille toe, indien gewenst. Blend, smaak en gezoet met honing of esdoorn, indien gewenst. Porteer in 4 tot 6 kommen of potten (of sla de rest op). Net voor het eten, top met fruit en / of hennep of kokosnoot.

gebakken-havermout

Beth Lipton

Gebakken Havermout

Ergens tussen een muffin en broodpudding (zonder het brood) voelt een stuk van dit als een traktatie maar is geladen met voedingsstoffen. Maak het eigen: verander de noten, voeg rozijnen of bosbessen toe, of gebruik verschillende kruiden. Het is heerlijk koud uit de koelkast, maar je kan het ook een paar seconden in de magnetron popken voordat je de weg raakt.

Serveer: 8

2 ½ kopjes gekookte havermout (niet direct)

1/2 kopje bruine suiker

¼ kop gehakte walnoten

1 theelepel. bakpoeder

1 theelepel. kaneel

¼ theelepel. zout

1 kop melk (melk of moer)

1/2 kop gewone yoghurt

1 rijpe banaan, in stukken gesneden

4 pittige data, gehakt

2 eetlepels. Ongezouten boter, gesmolten

1 groot ei, geslagen

Doe het: Voorverhit de oven tot 375 ° F. Vet een 9-inch ronde bakpan. Combineer in een middelgrote kom haver, bruine suiker, walnoten, bakpoeier, kaneel en zout. Combineer in een blender melk, yoghurt, banaan, data, boter en ei; Blend tot glad. Verhit in kom met havermengsel en roer tot goed gemengd. Bak 35 tot 40 minuten, tot vast. Serveer warm of laat het afkoelen. Snijd het dan in stukken, wikkel ze individueel, en afkoel of vries.

-yogurt parfait

Beth Lipton

Chia-Berry-Yogurt Parfait

Combineer die bevroren bessen die u altijd bij de Chia zaden heeft, en u krijgt een jammy mengsel dat als een minder suikerachtige versie van yoghurt fruit op de bodem is. Dit is een fantastisch alternatief als u chia in uw dieet wilt innemen, maar geef niet op de gelatineuze textuur van chia puddingen.

Dienst: 1 (kan worden vermenigvuldigd)

½ kop bevroren gemengde bessen

2 eetlepels. Chia zaden

1 eetl. rauwe honing

Kleine snufje

½ kop gewone yoghurt

½ theelepel. vanille-extract

Onversoete Kokosvlokken en / of hennepzaden, optioneel

Maak het in: In een pot roer bessen, chia zaden, honing en zout samen. Klop yoghurt en vanille samen en giet over bessenmengsel in pot. Bedek en koel overnacht. In de ochtend, top met kokosnoot en / of hennepzaad, herbedekken en gaan.

ontbijt burrito

Beth Lipton

Ontbijt Burritos

Pas deze eenvoudige burritos aan, hoe dan ook. Gebruik peperkaaskaas, ruil de geroosterde zwarte bonen voor de chorizo, of probeer een maïs salsa. Kinderen houden ook van hen.

Opbrengst: 4 burritos

4 Oz. Nitraatvrije chorizo, kappen verwijderd

1 eetl. extra vergine olijfolie

4 grote eieren, geslagen

1/2 kop salsa, gedreineerd

½ kop cheddar of jack, versnipperd

4 taco-sized (8 inch) volkoren tortilla’s

Maak het: Warm een ​​medium koekenpan over medium hitte. Voeg chorizo ​​toe en kook, breek met een lepel en roer tot 2 tot 3 minuten doorkookt. Verwijder naar een zijde van een grote plaat met een geslepen lepel. Trek de koekenwasser uit.

Plaats de koekenbak over medium-lage warmte en warme olie. Voeg eieren toe en kook, roer vaak, tot het doorgemaakt is naar de gewenste doneness. Breng over naar de andere kant van de bord met chorizo. Laten afkoelen.

Leg een tortilla op een werkoppervlak (warm het kort in de magnetron om het soepel te maken, indien nodig). Lep een kwart van chorizo, eieren, salsa en kaas in het midden. Rol omhoog, vouw in de kanten terwijl u gaat. Herhaal met resterende tortilla’s en vullingen. Strijk individueel in plastic wrap, plaats in een vriesvak, druk de overmatige lucht in, sluit en vries.

Om te serveren: Breng een burrito in de magnetron en kook tot 30 ° C tot 60 seconden warmt.

plantaardige frittattas

Beth Lipton

Individuele Groente Frittatas

Verander de groenten op uw smaak (en wat u in de koelkast hebt). Probeer gesneden kale of spinazie, courgette of gele squash, broccoli of bloemkool. Overgebleven gekookte groenten werken goed, ze hoeven niet opnieuw te koken.

Opbrengst: 8 frit