7 Vakantie Drankjes Met Meer Kalorieën Dan Jullie Denken

7 Vakantie Drankjes Met Meer Kalorieën Dan Jullie Denken

DELEN

1. Eggnog

Eggnog trekt zijn rijke romigheid niet uit de lucht. Met al die melk, room, suiker en eieren is slechts een kop zwaar met heel wat calorieën: 224, precies, plus ongeveer 11 gram vet.

2. Warme chocolademelk

Slechts 16 gram zelfgemaakte warme chocolade brengt u 385 calorieën, en dat is zonder slagroom.

3. Peperkoek latte

De Starbucks vakantie-favoriet kijkt bij 360 calorieën voor een grande, met volle melk en slagroom plus 17 gram vet. Je zou beter zijn om het echte ding te eten. Een zelfgemaakte vierkant heeft 263 calorieën en 12 gram vet.

4. Fa La Latte

De creatie van Caribou Coffee wordt geleverd met espresso, eier nog, slagroom, nootmuskaat en een heleboel 650 calorieën.

5. Ho Ho Mint Mocha

Een andere keuze uit Caribou’s vakantiemenu is espresso-spiked mint-warme chocolade met slagroom en gekneusde snoeprestaurants, alles voor 550 calorieën.

6. Dessertwijn

Een 3,5 ounce glas zoete after-dinner wijn heeft 165 calorieën. U kunt meer wijn krijgen voor minder calorieën (en is dat niet altijd het doel?) Door een glas gewone witte wijn te drinken. Een 5-ounce giet heeft 123 calorieën en slechts een gram suiker.

7. Caramel Appelkruid

Ver weg van het tellen van fruit, deze Starbucks ‘neemt een warm appelcider-gestoomde appelsap, kaneelstroop, karamel en slagroom-kost 360 calorieën voor een grande.