7 Verbazingwekkende dingen die met je lichaam gebeuren wanneer je geen frisdrank...

7 Verbazingwekkende dingen die met je lichaam gebeuren wanneer je geen frisdrank meer drinkt

DELEN

Het bedrijf Coca-Cola heeft de boosdoener achter Amerika’s gewichtsprobleem geïdentificeerd. En het wil de schuld opleggen …. jij.

‘S werelds grootste producent van frisdrank stort geld in een non-profit organisatie, genaamd het Global Energy Balance Network, een onderzoeksgroep met de missie om te bewijzen dat onze diëten weinig te maken hebben met onze obesitascrisis. De groep vice-president, Steven N. Blair, beweert dat “er echt echt geen overtuigend bewijs is” dat het eten van vet voedsel en het drinken van suikerhoudende dranken gewichtsverhoging veroorzaakt. In plaats daarvan is het feit dat 2 van de 3 Amerikanen overgewicht of zwaarlijvig is, het bewijs dat we niet hard genoeg in de sportschool werken, beweert hij.

Als dat klinkt als een wanhoop naar je toe, is het: Het aantal volkalorie-frisdranken gedronken door de gemiddelde Amerikaan is sinds de late jaren 1990 25 procent gedaald, aldus een rapport van de New York Times vorige maand. En terwijl Coke op het punt staat om binnenkort niet te breken, bezit het alles van Dasani water naar Odwalla sap. Om de achteruitgang van zijn voornaamste merk terug te keren, is duidelijk een prioriteit. Zelfs als dat betekent dat je een vinger wijst. Maar wees niet misleiden. Het geven van frisdrank kan het enige beste wat je kan doen voor je gewicht en je gezondheid. De redacteurs van Eat This, Not That! Heeft het onderzoek nader bekeken en ontdekt deze 7 fantastische dingen die zich voordoen als je soda geeft.

Je zult minder honger hebben

Ondanks wat Coke zegt, zal hun vlaggenschip product, gemaakt met High Fructose Corn Syrup, gewichtsverhoging veroorzaken. Het kan een calorie equivalent hebben van een pak Sour Patch Kids, maar met 10 gram gram suiker! Diet soda pak op de pond ook-het is gewoon meer passief-agressief over het. Het maakt ook dat je meer snoepjes verlangt. “Kunstmatige zoetstoffen beïnvloeden ons gevoel van verzadiging,” zegt Isabel Smith, MS RD CDN, van Isabel Smith Nutrition. “Onze lichamen hebben evolutionair ontwikkeld om een ​​grote hoeveelheid calorieën te verwachten wanneer we iets extreem zoet innemen, en die kunstmatige zoetstoffen zijn van 400 tot 8000 keer zoeter dan suiker.” Dat veroorzaakt een paar dingen om te gebeuren, zegt Smith. “De spieren in je buik ontspannen, zodat je kunt eten, en hormonen worden vrijgegeven. Met kunstmatige zoetstoffen zegt je lichaam: ‘Wacht even, je hebt me gezegd dat je mij dit hele calorie-voedsel zou geven.’ Het kan eigenlijk sommige mensen sturen naar meer eten, zonder gebrek aan voldoening. ‘

Je ziet er jonger uit

Amerikanen besteden miljoenen dollars aan anti-aging producten, multi-vitamines en persoonlijke trainers om zichzelf jong te houden. Als ze alleen de doos schoppen. Een recente studie gepubliceerd in het Amerikaanse Journal of Public Health vond dat, als cellen verdelen, telomeren-de buffers aan het einde van chromosomen die genen beschermen, natuurlijk verkorten, een proces dat verband houdt met veroudering en leeftijdgerelateerde aandoeningen. Uit deze bevindingen blijkt dat suikergezoete frisdranken eenmaal per dag consumeren – in een 12-ounce-servering – werden geassocieerd met telomere kortheid, een voorloper voor chronische ziekten zoals diabetes en hartziekten. In feite verhogen suikergezoete frisdranken vergrijzing van cellen (aka senescence) hetzelfde bedrag als roken.

Je zult meer gewicht verliezen

Die Coke Zero is nutritioneel geen held-het stopt je om gewicht te verliezen. “Hoewel dieetdranken calorievrij zijn, veroorzaken ze insuline in je darm, omdat hun kunstmatige zoetstoffen zoet zijn als suiker, en dat voorkomt het gewichtsverlies,” zegt Miriam Jacobson, RD, CDN. “Insuline is het belangrijkste vetgeheershormoon van je lichaam, dus het zal het lichaam vasthouden aan extra vet,” vervolgt ze, voegt eraan toe. “Probeer om gewicht te verliezen door een Coke voor een dieet Coke te verhandelen, doet het lichaam evenveel Schade, indien niet meer, vanwege alle chemische stoffen in de calorievrije versie. “In feite, in de loop van een decennium, hebben mensen die twee of meer dieetzuren verbruiken een dagervaring in de taillegrootte die 4 keer groter is dan Degenen die dat niet doen

Je zult minder vaak ziek worden

De zuurgraad in frisdrank is slecht nieuws voor uw spijsverteringskanaal, eroderende tandemalje en verslechterende zure reflux. Maar dieetzure zijn vooral verraderlijk voor je darm- en de verreikende lichaamsystemen die het beïnvloedt. “Onderzoekers vinden dat kunstmatige zoetstoffen onze gezonde darmbacteriën kunnen beïnvloeden, die alles kunnen beïnvloeden van de bloedsuikerregeling naar het gewichtbeheer naar ziekte-hoe ons immuunsysteem werkt en hoe ons lichaam reageert op infectie,” zegt Smith. In feite, voor elke 5 procent van de calorieën die u uit zoetstoffen consumeren, neemt uw risico op diabetes 18 procent toe en het slechte LDL-cholesterol- en hartziekte-risico neemt toe na slechts twee weken consumptie van zoetstoffen op basis van maïs, zoals die in Coke.

U vermindert verborgen vetten

Ja, we praten met gevaarlijke vetten die moeilijk zijn te detecteren met het blote oog, wat betekent dat u misschien niet weet dat u risico’s heeft op bepaalde gezondheidsproblemen omdat u de veranderingen in uw eigen lichaam niet ziet. Deense onderzoekers hebben een studie uitgevoerd vanDe effecten van niet-dieet-soda door de deelnemers te vragen om zoete soda te drinken, melk die elke dag zes maanden dezelfde hoeveelheid calorieën bevat als de frisdrank, dieetzout of water. De totale vetmassa bleef hetzelfde over alle drankdrankgroepen, maar de drinkers van gewone soda zagen een drastische toename van schadelijke verborgen vetten, zoals lever- en skeletvet. En we betekenen drastisch.

Je zal je botten stoppen te breken

De karamelkleur in frisdrank bevat een kunstmatig gecreëerde fosfor die slecht kan zijn voor de langdurige botgezondheid, zegt Smith. Phosphorous is een natuurlijke chemische stof die wordt gevonden in voedingsmiddelen zoals bonen en korrels, maar de mutante variatie die wordt gevonden in donkere frisdrank is als een diner die weigert te vertrekken. ‘In principe neemt u iets in de natuur aan, maar maakt deze hyperabsorbeerbare vorm ervan’, zegt Smith. “Je lichaam heeft de keuze niet om het te absorberen of te scheiden, zodat het calcium kan laten uitbellen. Het is bijzonder slecht voor iedereen met een nierziekte, “legt ze uit.

Je hebt meer energie.

Ik ben de reden waarom je moe bent en dat je meer wilt. “Het drinken van te veel cafeïne kan u uitdrogen, en het kan het zenuwstelsel overstimuleren, waardoor u vermoeid en uitgeput raakt,” zegt Smith. “Ik vind dat wanneer mensen terugkeren op cafeïne, ze meer energie hebben omdat de cafeïne zeer hoge hoogte en laagte veroorzaakt,” voegt ze toe. In haar praktijk heeft Smith gezien dat stopzitting kan leiden tot een positief domino-effect. “Er is veel meer energie voor onze lichamen in echt eten dan in verwerkte voedingsmiddelen,” zegt ze en voegt toe: “Wanneer mensen terugknippen op verwerkte producten, zoeken ze vaak naar meer vers voedsel en maken betere keuzes. Door soda op te geven, lijkt het misschien dat je één verandering doet, maar het kan wel een paar aspecten van je dieet veranderen. “