8 dingen niemand zegt u over het verliezen van gewicht

  DELEN

  U moet uw uitgavenbudget herzien

  “Ik verwachtte mijn schoenmaat niet te laten vallen. Ik ben gegaan van 9 tot 7 1/2! En elke paar maanden, soms vaker, moet ik nieuwe kleren krijgen. Ik heb veel verschillende maten doorgegaan, van een 2x naar een kleine gegaan. Gelukkig ben ik dol op winkeltjes. ‘

  “Een van de beste delen van deze reis is spieren ontwikkeld. Ik heb er nooit aan gedacht dat ik sterker zou worden. Ik was zo gericht op de schaal, of mijn broekmaat, dat ik het niet beschouwde. Het is nu belangrijker om een ​​zwaarder gewicht op te heffen dan de schaal vijf pond afloopt. ”

  Het duurt langer dan je denkt dat het zal duren

  “Ik dacht dat ik binnen een jaar naar mijn doelpunt zou komen. Mijn gewichtsverliesreis heeft een jaar en zeven maanden geduurd, en ik ben er maar halverwege. Nu begrijp ik dat dit proces tijd vergt. Als ik een moeilijke dag heb, herinner ik me hoe ongezond ik ooit ben geweest. Toen ik op mijn zwaarste naar de dokter ging, had ik hoge bloeddruk, hoog cholesterol en ik was pre-diabetisch. Ik ben net vorige week naar de dokter geweest en alles was binnen normale, gezonde rangen. ‘