8 Smoothie Bowl Recepten die Je Zult Liefhebben

8 Smoothie Bowl Recepten die Je Zult Liefhebben

DELEN

Tegenwoordig heeft u geen twijfel gehad over de glorie van de smoothiekom: de smaak en de textuur van een smoothie, maar met een gezondheidsbevorderende, bevredigende toppings.

Afgezien van het heerlijk zijn, is er een mogelijkheid om creatief te worden. De mogelijkheden zijn eindeloos -beloofd zijn slechts 5 lekkere variaties die u van plan bent om u te beginnen.

Voor elk van deze recepten, blend alles gewoon in een blender (een hogere snelheid werkt het best). Als het mengsel vast zit, stop de machine en schud de beker en probeer het opnieuw, of voeg een beetje meer vloeistof toe. Te dun? Blend in ijsblokjes.

Opmerking: deze zijn stevig; Eet als een maaltijd of deel als een snack.

pina-colada

Beth Lipton

Pina Colada

1 bevroren banaan

1 kop bevroren mango bunks

2 oz. Ananas, gehakt (bevroren of vers)

1 eetl. kokosnootolie

2 eetlepels. Hennepzaden

1 theelepel. gemalen gember

1 theelepel. honing

Bovenkant met ongesoete kokosnoot.

Pro tip: Als ik een frisse banaan heb die te rijp wordt, schil ik het, breek in stukken, wikkel in plastic wrap en plaats in een diepvries tas. Op die manier, als ik een smoothie wil, pak ik maar een en het is makkelijk te pakken en te mengen. (Dit is ook ideaal voor bananenbrood en pannenkoeken, gewoon ontdooien en gaan. Bevriezen ze individueel betekent dat ik precies weet hoeveel ik gebruik.)

Ook zult u merken dat ik van hennepzaadjes in smoothiebakken hou; In combinatie met banaan en water maken ze de kom supercreme zonder melk. Maar als u liever eiwitpoeder verkies, doe het dan in plaats (controleer het etiket, sommige, vooral de gearomatiseerde, zijn hoog in suiker).

berry-good1

Beth Lipton

Berry Goed

1 bevroren banaan

1 kop bevroren gemengde bessen (aardbeien, bosbessen, frambozen en bramen)

2 eetlepels. Hennepzaden

1 eetl. MCT olie

1 theelepel. honing

Bovenkant met bessen

Pro tip: MCT olie ($ 20, amazon) is dezelfde bron van vet dat in een ander trendy item gaat: Bulletproof koffie. Je hebt vet nodig in je smoothiekom om zowel smaak als verzadiging te stimuleren en te helpen bij het absorberen van voedingsstoffen. Ik gooi meestal in MCT of kokosnootolie, maar notenboter en avocado zijn ook geweldige keuzes.

green-Monster1

Beth Lipton

Groen Monster

1 bevroren banaan

1 licht verpakte beker gescheurde greens (spinazie of kale; ik gebruikte gemengde Organic Girl Super Greens)

2 oz. Gehakte ananas, vers of bevroren (of ½ kop bevroren mango brokken)

1 eetlepel honing.

1 theelepel. Greens poeder, optioneel (ik gebruikte Sunfood Sun is glanzende poeder; $ 35, amazon)

2 eetlepels. Hennepzaden

1 eetl. MCT olie

Bovenkant met geperste ananas

chocolate-cherry1

Beth Lipton

Chocolade-Cherry

1 bevroren banaan

1 kop bevroren zoete kersen

2 eetlepels. Vlas-chia-mengsel ($ 6,50, amazon)

1 eetl. MCT olie

2 eetlepels. Ruw cacaopoeder ($ 11, amazon)

Top met hennepzaadjes en … hoe heen hebben die donkere chocolade chips daar?

Pro tip: voeg een knippie zout toe om de smaak te verhelderen. Een klein beetje zout brengt de smaak uit in dingen, maakt ze niet zoutig. Het is essentieel, zelfs in zoete recepten.

banana-nut1

Beth Lipton

Banana-Nut

1 bevroren banaan

2 eetlepels. amandelboter

1 theelepel. honing

1/2 theelepel. vanille-extract

1/4 theelepel. kaneel

Bovenkant met een paar sneetjes verse bananen en granola of noten

Pro tip: Als u uw eigen nootmelk maakt, zijn smoothiebakken een perfecte plek om de overblijfselpulp te gebruiken nadat u het hebt gespannen.