Als u gezonder wilt eten, eet uw afval op

  DELEN

  Het vuilnis van een man is de vitamine-rijke maaltijd van een andere man.

  Het is al lang bekend dat we in de Verenigde Staten een belachelijke hoeveelheid eetbaar voedsel gooien. Maar een nieuw rapport uit het Journal of the Academy of Nutrition en Dietetics heeft ontdekt hoe veel kritische voedingsstoffen we met onze afval weggooien. Wat vooral betreft is dat dit de meeste voedingsstoffen is die de meeste Amerikanen – zowel rijk als arm – niet genoeg krijgen.

  “Gegeten voedsel in de VS bevat een verrassende hoeveelheid voedingsstoffen, met name voedingsstoffen die we neigen te consumeren,” zei Marie Spiker, een van de auteurs van de studie, in een video die naast het rapport werd uitgebracht.

  Een nieuw rapport concludeert dat & nbsp; dat Amerikanen op kritieke voedingsstoffen ontbreken, zelfs als we veel kalorieën in de prullenbak gooien. & Nbsp;

  In 2012 was het aantal voedsel Amerikanen die weggegooid was genoeg om 2.000 calorieën per dag te leveren aan 84 procent van de bevolking van het land, volgens het rapport. Datzelfde jaar worstelde 15,9 procent van de Amerikanen soms om voedsel te kopen, per departement van landbouw.

  Bovenop dit probleem, vindt het nieuwe rapport, de Amerikanen krijgen niet de aanbevolen inname van bepaalde voedingsstoffen, zoals dieetvezels, calcium, kalium en vitaminen A, C, D en E.

  “Sommige van de belangrijkste voedingsmiddelen voor mensen om te eten zijn relatief laag in calorieën,” voegt Roni Neff, een andere auteur van het rapport toe. “Kijken naar items zoals vitamine D of vezel helpen echt een foto van de voedingsmiddelen die we nodig hebben om meer te consumeren die direct in de stortplaats gaan.”

  De auteurs van het rapport analyseren twee datasets van de USDA om de voedingswaarde van voedselafval op retail en consumentenniveau in 2012 te berekenen.

  Hier zijn wat zij op fiber hebben gezien: De aanbevolen dagelijkse vezelinname voor een vrouw is 25 gram, maar vrouwen in Amerika verbruiken slechts 8,9 gram; Inmiddels verspilt het land enorme hoeveelheden vezelrijke voedingsmiddelen, genoeg om 74 miljoen vrouwen hun dagelijkse aanbevolen hoeveelheid voedingsstoffen te voeden.

  We verspillen een enorme hoeveelheid vezelig voedsel. Volgens het rapport verspillen we dagelijks genoeg vezels die de aanbevolen inname voor 74 miljoen vrouwen zouden voldoen. & Nbsp;

  Een van de belangrijkste redenen dat tonnen gezonde voedingsmiddelen in de stortplaatsen komen, zijn omdat ze niet beschouwd worden als voldoende om te verkopen. De helft van de in de Verenigde Staten geteelde producten wordt vernield omdat het gekneusd, misvormd, verkleurd is of een andere vervorming heeft die niet bedreigend is, volgens een studie van The Guardian.

  Terwijl de afgelopen jaren de druk van de retailers heeft plaatsgevonden om zogenaamde “lelijke” groenten en fruit te bevorderen, worden ze nog steeds in gevaar gebracht.

  Toegegeven, maar een klein gedeelte van het weggegooide voedsel kan gered worden, de auteurs van het rapport opgemerkt. Zij zijn in plaats daarvan bemoedigende inspanningen om te voorkomen dat voedselafval in de eerste plaats plaatsvindt.

  De helft van het product dat in de Verenigde Staten wordt gegroeid, wordt weggegooid omdat het gekneusd, misvormd, verkleurd is of een andere vervorming heeft die niet-bedreigend is.

  Een aantal advocaten en wetgevers zijn het erover eens en zijn in het kader van initiatieven om dat doel te bereiken.

  Een lid van de stadsraad van New York heeft onlangs een wetsvoorstel voorgesteld die een Craigslist-website voor voedselafval zou ontwikkelen. Aan het einde van elke werkdag zouden supermarkten en restaurants de soorten eetbare voedingsmiddelen die ze hebben overgelaten maar niet kunnen verkopen. Eten pantries en soep keukens kunnen zien wat beschikbaar is en haal de producten die ze nodig hebben.

  Rafael Espinal Jr., die de maatregel heeft ingevoerd, hoopt dat de gemeenteraad in de komende maanden over de rekening zal stemmen en dat de website volgend jaar aan de gang zal komen.

  “Dit zijn hongerige New Yorkers die net op zoek zijn naar een maaltijd om de volgende dag door te gaan,” vertelde Espinal eerder deze maand van de mensen die zouden profiteren van de site. “Ze hebben niet de luxe die elke New Yorker heeft als het gaat om het kiezen van wat ze eten.”