De beste manier om je kater te genezen

De beste manier om je kater te genezen

DELEN

Een nacht met te veel drank komt vaak met een kant van maagpijn en een bonkende hoofdpijn.

We hebben allemaal geruchten gehoord over wat helpt, van hete saus tot verbrande toast naar meer alcohol, maar hier zeggen wat de artsen echt werken als een ochtend na de behandeling.

Ten eerste, het is belangrijk om te herkennen wat jouw hangover lichaam je probeert te vertellen. Alcohol zorgt ervoor dat je meer urineert, en dat verliest je lichaam van broodnodige vloeistoffen. Tegelijkertijd overstromen de onzuiverheden in de fermenterende alcohol je lichaam met toxinen, waardoor die pijnlijke bijwerkingen veroorzaken.

Het is niet altijd makkelijk in de praktijk, maar de beste manier om die nare kater te vermijden, is in de eerste plaats om je alcoholische dranken met water te vervangen.

Te laat ?

De volgende morgen is de beste manier om je buik te vergemakkelijken water te drinken. Water zal u opnieuw hydrateren, de toxinen verdunnen die de nacht opgebouwd hebben en ze spoelen.

Eten is ook belangrijk, of je nu een kater wil vechten of voorkomen. Vulling van je maag voordat je drinkt, vooral bij zwaardere, vetere voedingsmiddelen, kan de maag regelen en de absorptie van alcohol vertragen.

En na een avondje nossen, zelfs als het het laatste wat je zin hebt om te doen, kan je lichaam je voedingsstoffen aanvullen, zodat het beter kan functioneren.

Als u het herinnert, probeer dan twee aspirine te nemen voordat u naar bed gaat, en een ander koppel wanneer u wakker wordt. Dat kan sommige van het hoofd dompelen dat afkomstig is van de druppel in alcohol in alcohol en wordt uitgedroogd uit al die dranken. Als het teveel is, is het soms onvermijdelijk, vooral bij feestdagen. Probeer je porties af te knippen, of eet langzamer langzaam. Dat kan uw hersenen helpen en het lichaam in sync blijven en samenwerken om te bepalen wanneer u niet meer honger hebt. Extra punten als u op hoogwaardige voedingsmiddelen zoals volle korrels, groenten en noten oplaadt; Ze zullen ervoor zorgen dat je je ingewanden vaker ontvouwt en je minder ongemakkelijk voelt. Vergeet niet om het tijdens een van die grote maaltijden niet op te halen.