FatKiller helpt echt! – Echt Zo Effectief? De Waarheid + Ervaringen

FatKiller helpt echt! – Echt Zo Effectief? De Waarheid + Ervaringen

DELEN
fatkiller

Fatkiller is een dieetformule die tot nu toe zeer veel succes is geweest in de Verenigde Staten en momenteel de Europese markt verovert.

Het geheim van deze pil is dat het een combinatie is van meerdere natuurlijke vetverbranders die op een gesofistikeerde wijze zijn gedoseerd en zodanig getest dat ze voor een groot publiek snel een gewenst gewichtsverlies tot resultaat hebben. Belangrijke bestanddelen zijn groene koffie, guttengomboom extract, groene thee en Afrikaanse mango.

Fatkiller – Groene Koffie

Koffiebonen zijn van nature niet bruin maar worden verbrand om de geurige bruine koffiebonen  te krijgen voor de koffie zoals wij die kennen. Ze groeien van nature aan de koffiestruik, groen van kleur.

Groene koffie heeft een positief verlagend effect op de bloeddruk omwille van het gehalte chlorogeenzuur in de bonen. Daarnaast bevatten groene koffiebonen ook ontstekingsremmende stoffen die vooral baat hebben infecties. Groene koffie is ook een bron aan antioxidanten waarvan de meest bekende vitamine E is en bewezen cholesterol verlagend werkt.

Er zijn geen negatieve effecten van groene koffie bekend. Het is wel aangewezen om aandachtig de verpakking te lezen en te onderzoeken indien groene koffie als voedingssupplement wordt geconsumeerd.

Bij sommige supplementen – zowel in poedervorm als capsules – is de samenstelling dusdanig gewijzigd dat ze mogelijk stoffen kunnen bevatten die bijvoorbeeld hartkloppingen kunnen veroorzaken. Bij Fatkiller kunt u er gerust in zijn dat er niets gemanipuleerd is.

Er zijn geen negatieve effecten van groene koffie bekend. Het is wel aangewezen om aandachtig te lezen en te onderzoeken indien groene koffie als voedingssupplement wordt geconsumeerd.

Bij sommige supplementen is de samenstelling dusdanig gewijzigd dat ze mogelijk stoffen kunnen bevatten die bijvoorbeeld hartkloppingen kunnen veroorzaken. Bij Fatkiller kunt u er gerust in zijn dat er niets gemanipuleerd is en dat doseringen vakkundig zijn samengesteld door professionals.


Fatkiller – Vrucht en schil Guttengomboom

Guttengom extract is bekend in de reformwinkels als Garcina. Enerzijds wordt de vrucht van de boom aangeraden bij aandoeningen die te maken hebben met zwaarlijvigheid.

Anderzijds wordt de schil gebruikt als basis voor onder andere voedingssupplementen omdat in veel fruit en groenten de meest voedzame stoffen in de schil zitten weliswaar. Deze plant is afkomstig uit India en draagt daar de naam Cambogie. De schil van de vrucht wordt in gedroogde vorm gebruikt in de alledaagse keuken en heeft een zure citroenachtige smaak.

De schil van deze eetlustremmer bestaat voor een groot gedeelte uit hydroxycitroenzuur dat veel voorkomend is in supplementen die een uitkomst willen bieden voor obesitas patiënten. Ook bij deze supplementen is het weer opletten geblazen dat er niet te veel of te weinig werkende stof in zit verwerkt.

Medicinaal gebruik van Garcinia Cambogia is van oudsher orde van de dag in India. Ook bij ons zijn er medicijnen die bestanddelen Cambogie bevatten en zijn dan klinisch getest en goedgekeurd. FatKiller is ook op die manier ontwikkeld. De hoeveelheid guttengom extract is getest en afgemeten.


Fatkiller – Groene Thee

Een derde belangrijk ingrediënt van Fatkiller is de groene thee die de antioxidanten catechins bevat die zowat de belangrijkste natuurlijke vetverbrander is waar weinig of geen beweging nodig is.

Daarnaast bevat groene thee naast koffie het meest cafeïne waardoor het energieverbruik wordt gestimuleerd. Dat betekent dus automatisch dat men best niet koffie en thee combineert op 1 dag tenzij het cafeïnevrije koffie is.

Bij gebruik van Fatkiller is het mooi meegenomen dat groene thee de hersenfunctie stimuleert, de mondhygiëne verbetert en bescherming biedt tegen diabetes type 2.

Een overmatig gebruik van groene thee kan leiden tot slapeloosheid als gevolg van te hoog cafeïnegehalte en in sommige gevallen tot maagzuur. Het supplement Fatkiller voorkomt dit aangezien de hoeveelheden juist gedoseerd zijn en de bijsluiter uitleg geeft over het gebruik van het supplement.


Afrikaanse mango

De Afrikan Mango komt voor in droog en vochtige tropische klimaten zoals Oeganda, Kameroen, Nigeria, Congo, Togo, Ghana, Benin, Ivoorkust en Zuid Oost Azië. Lokaal is deze vrucht bekend als Ogbono of Irvingia die totaal anders gegeten wordt dan de mango die wij hier kennen.

Het is een fel groengele vrucht die groeit aan de ogbono boom. Deze boom heeft een gemiddelde lengte van 15 meter tot wel 40 meter met een diameter van een meter. Ogbono vruchten zijn groen wanneer ze nog rijp zijn en worden gelig wanneer ze rijp zijn.

Deze vruchten worden aan de bomen geplukt of op opgeraapt van de grond, zoals bij ons appels en of peren. Normaal gezien laten ze de vruchten een paar dagen liggen drogen om het vlezige vruchtvlees makkelijker te verwijderen. De arbeidsintensieve versie is het vruchtvlees meteen verwijderen natuurlijk. Het gaat bij deze vrucht namelijk om de zaden die in de steen zitten: de stenen worden gewoon met behulp van een hamer opengeslagen om bij de zaadjes te kunnen.

De zaden worden vervolgens een paar dagen gedroogd in de zon. Gedroogde Afrikan mango zaden kunnen langer dan een jaar bewaard worden mits goed bewaard. De zaden worden gebruikt om te verwerken als extract zoals wij kennen FatKiller. De ogbono vruchten zijn een rijke bron aan fosfor, natrium, kalium, voedingsvezels, ijzer, water, energie, eiwitten, koolhydraten, ascorbinezuur, aminozuren, vitamine C, calcium, magnesium.

De zaden bevatten vetzuren zoals oleïnezuur, stearinezuur, oleïnezuur en laurinezuur. Het blad extract van Irvingia gabonensis laat zien dat de blaadjes onder andere phlobatanines, saponines, fenolen en tannines bevat.

Fatkiller BeoordelingenBezoek FatKiller Officiële Website


We benoemen een top 5 medicinale eigenschappen Superfood Ogbono Irvingia gabonensis die bijdragen een gezondheid en gewichtsverlies:

  • Pijnstiller: het vruchtvlees heeft pijnverdovende effecten vergelijkbaar met die van een synthetische pijnstiller.
  • Cholesterolverlagend: bij mensen met obesitas is Afrikan Mango extract bewezen een verlagend te effect te hebben op LDL cholesterol en een verhogend effect op HDL cholesterol.
  • Infectiebestrijding: het methanolische extract uit de Ogbono vrucht kan gebruikt worden als bestrijding van schimmelinfecties en bacteriële infecties.
  • Natuurlijke kleurstof: het vruchtvlees bevat tannine dat geschikt is voor gebruik bij ontwikkeling van zwarte verf.
  • Gewichtsverlies: Afrikan Mango extract blijkt honger remmende eigenschappen te bezitten die perfect passen in dieten voor obesitas patiënten.

Er zijn veel voedingssupplementen in de omloop die producten als Fatkiller een slechte naam bezorgen omdat ze niet zijn samengesteld zoals op de verpakking wordt aangegeven of omdat ze niet goedgekeurd zijn door de juiste authoriteiten.

Er zijn jammer genoeg ook namaaksupplementen in de omloop, een plaag waar andere fabrikanten ook mee met de handen in het haar zitten. Deze namaakproducten worden verkocht via andere niet officiële verkoopkanalen. Wij raden dan ook iedereen aan om enkel te kopen via de officiële kanalen waar betaald kan worden met Bancontact Mistercash in België en Ideal voor Nederland als betaalmiddel.

Indien u twijfelt over de echtheid, raden wij u aan ons te contacteren of op zijn minst de bijsluiter op te vragen. Bij de echte Fatkiller staat de samenstelling op de verpakking. Wij waarschuwen ook graag voor oplichtingspraktijken van nepbedrijven die onze naam gebruiken.

Fatkiller vermageringskuur staat garant voor overtollig gewichtsverlies mits gebruikt zoals wordt aangewezen omdat de eetlust en drang om te snoepen onderdrukt worden. Ook op de officiële Fatkiller homepagina wordt aangegeven hoeveel vermageringspillen per dag kunnen worden ingenomen en op welke tijden. De samenstelling zorgt ervoor dat er geen hongergevoel is waardoor mensen die doorgaans veel calorierijke tussendoortjes nuttigen, veel minder calorieën binnenkrijgen.

Vermageringspillen zijn er niet enkel om snel af te vallen maar ook bijvoorbeeld om als sporter wat droger te worden. De meest effectieve manier om dieettabletten te gebruiken is weliswaar in combinatie met aangepaste voeding, vooral als voeding en dan met name te veel voeding, de oorzaak is van overgewicht.

Fatkiller hoort gelukkig tot de beste vermageringspillen van 2017, de top 5 van beste dieetpillen die de honger remmen waardoor men gemiddeld 3 tot 6 kilo per week lichter kan worden. Met Fatkiller kan de gebruiker nog steeds genieten van een lekkere maaltijd in tegenstelling tot bijvoorbeeld maaltijdvervangers die we in de volksmond kennen als shakes.


Voordelen afvallen met Fatkiller:

  1. Fatkiller is een afslankpreparaat dat gelijk staat aan een verantwoorde wijze van afvallen met behulp van goedgekeurde supplementen
  2.  Indien in combinatie met een sport plan, kan er tot 18 kilo worden afgevallen
  3.  Fatkiller bevordert de bloeddoorstroming waardoor het vet in de probleemgebieden ook zullen verdwijnen
  4.  Fatkiller richt zijn aandacht ook op het verbeteren van de waterhuishouding
  5.  Fatkiller draagt bij aan een gezonde huid en verbetering van de huidskleur.

Alle begin is moeilijk maar na de eerste kilo’s kan het echt heel snel de goede kant op gaan. Omdat opgestapelde vetten oplossen veel tijd vragen om op te lossen, wordt aangeraden om de looptijd van het gebruik aan te passen aan de omvang van het vet: 3 vetrolletjes wegwerken heeft natuurlijk 3 keer langer tijd nodig dan 1 vetrol weg te werken.

Maar met Fatkiller zal het sowieso sneller gaan als andere vermageringskuren. Als tip willen we nog graag meegeven dat Fatkiller absoluut het meest effectief is in combinatie met lichaamsbeweging op gezette tijden en dan het liefst een sportje waar u echt achter staat en niet tegen opstaat om uit te oefenen.

We mogen dagelijks nog positieve reviews en reacties ontvangen over tevreden gebruikers. Mensen met medische klachten kunnen Fatkiller meestal zonder problemen gebruiken maar het blijft toch aan te raden om overleg te plegen met een professional zoals een diëtist of een arts. Mensen met chronische aandoeningen die sowieso al een aangepast dieet krijgen voorgeschreven, doen er best aan hun dokter te raadplegen.

Aarzel niet om te bestellen en zegge het voort. Indien u niet tevreden bent, zeg het ons, dan proberen we mee te denken.

Fatkiller BeoordelingenBezoek FatKiller Officiële Website