Hoe maak je Koud Gebrouwen Koffie

  DELEN

  Wegwezen! pompoenkruid latte, de warmste trend in koffie is tegenwoordig koud.

  Koud Gebrouwen, dat is in.

  Dit is geen ijskoffie, welke is hete koffie of espresso toegestaan ​​om af te koelen en vervolgens over ijs te serveren (of in een blender gesmolten met melk en suikerbeladen siroopjes en bedekt met slagroom). Koudbrouw koffie is precies wat het klinkt, brouwd door steep koffie in koud water in plaats van heet. En, zoals een andere trend, kijken we naar jou, botbouillon. Het is een beproefde klassieker die weer in de mode is.

  “Cold brew is een van de makkelijkste manieren om koffie te brouwen,” vertelt Michael Phillips, directeur van Blue Bottle Coffee, Health. ‘Als je een emmer hebt en een of andere vorm van zeef of cheesecloth, dan ben je helemaal klaar.’

  Meet het

  “Een eenvoudige manier om een ​​goede verhouding van koffie tot water te krijgen, is om één kilo grofgemalen (Franse persgrind) koffie te gebruiken voor een liter water,” zegt Phillips. Een lichter-gebraden koffie zal vruchtbaar zijn en zal beter werken voor een langere steiltijd; Donkerder roosters zijn aardiger. Phillips raadt aan om met gefilterd water te beginnen: Water is “het merendeel van wat er in de laatste beker is, dus als het niet goed lijkt te beginnen, zal de brouwerij uiteindelijk niet goed proeven.”

  Voeg H2O toe

  Zet de koffie in een grote, schone houder (Phillips raadt het glas aan, het is het makkelijkste om schoon te maken en zal geen smaak in de brouwerij verlaten). Giet in een gallon water, zorg ervoor dat de koffie nat wordt. “Ik vind het leuk om na 10 minuten een goede roering te geven om alle terreinen te laten drijven die bovenaan zitten,” zegt Phillips. Bedek de houder met iets ademend, zoals kaasdoek, zodat er geen stof erin zit en laat het 12 tot 24 uur op kamertemperatuur staan.

  Filter het

  Zet een plakje met een kaaslap of een papieren filter op een schone houder (dit is de middel die gebruikt wordt om de koffie op te slaan) en giet het koffiemengsel in.

  Opdrinken

  Dek de brouwsel voor 4 tot 5 dagen in de koelkast. Het is een concentraat, dus als je klaar bent om te drinken, doe wat van de brouw in een kopje en voeg wat koud gefilterd water toe. Hoeveel u voegt, hangt af van hoe sterk u uw koude brouwerij heeft gebrouwen en hoe sterk u van uw koffie houdt. Het wordt het best koud geserveerd. Tip: Koude brouwerij “maakt ook een erg makkelijk te gebruiken ingrediënt voor het koken om koffie smaak te krijgen in gebakken of zelfs cocktails,” zegt Phillips.