Kerave Haargroeimiddel – Echt Zo Effectief? De Waarheid + Ervaringen

Kerave Haargroeimiddel – Echt Zo Effectief? De Waarheid + Ervaringen

DELEN
Kerave

Kerave – Haaruitval

Hoe ouder we worden, hoe dunner ons haar wordt. Vanaf bepaalde leeftijden zijn haaruitval en kaal worden een onderdeel van de natuurlijke ouderdomsprocessen. Alopecia Androgenetica en Telogeen Effluvium zijn de grootse oorzaken voor natuurlijk haarverlies.

Alopecia Androgenetica

Dit komt nagenoeg enkel voor bij mannen omdat de oorzaak te zoeken is in testosteron. Als dit mannelijke hormoon in de hoofdhuid wordt omgezet in DHT (Dihydroxy testosteron) spreken we van Alopecia Androgenetica. Deze DHT is funest voor de haarwortels die uiteindelijk zullen afsterven.

De groeifases worden versneld waardoor de het haar sneller ouder is en uiteindelijk vroeg afsterft. De eerste symptomen bij de man zijn dunner wordend haar dat uiteindelijk resulteert in kaalheid waar enkel de haarkrans blijft staan.

Zoals de naam het al verraad is de genetische factor doorslaggevend. Enkel het haar aan de bovenkant zal verloren gaan met het ouder worden, de haren aan de zijkanten en achterkant zullen afsterven. Volledige hergroei is onmogelijk maar Kerave Haargroeimiddel zal kan stabilisatie brengen.

Omdat deze aandoening genetisch bepaald is, kan men tijdig de eerste symptomen opvangen en tijdig beginnen om de haaruitval tegen te gaan om zo langer te kunnen genieten van een volle bos haar.

Telogeen Effluvium

Bij deze aandoening gaat het om acuut haaruitval dat zowel bij mannen als vrouwen kan voorkomen. De oorzaak kan liggen in het gebruik van bepaalde medicijnen zoals antidepressiva of antibiotica.

Bepaalde aandoeningen zoals schildklierproblemen zijn ook een oorzaak voor haaruitval. Vooral bij dit soort oorzaken is Kerave Hair geknipt om heil te brengen en het haar weer volledig te herstellen naar zijn oorspronkelijke staat.


Kerave – De belangrijkste ingrediënten:

 • Foliumzuur (Vitamine B11) behoort tot de vitamine B groep. Een tekort kan leiden tot vermoeidheidsklachten, huidklachten en haaruitval. Foliumzuur stimuleert de groei van weefsels waaronder ook haar. Daarnaast ondersteunt dit foliumzuur ook de bloedcirculatie waardoor de haarzakjes beter bereikbaar zijn.
 • Niacine (Vitamine B3) behoort ook tot de Vitamine B groep en is de belangrijkste vitamine om het haar gezond te houden en uitval te voorkomen.
 • Biotine B7 (Vitamine H). Biotinetekort duidt in de meeste gevallen op een aandoening is in de darmen. Biotine is belangrijk voor zowel haar als voor de nagels. Biotine is een van de belangrijkste ingrediënten bij haaruitval producten omdat het de aanmaak van keratine stimuleert. Keratine zorgt ervoor dat ons haar groeit.
 • Riboflavin B2 behoort tot de familie van de flavinen en herkennen we aan de licht gele kleur die onder andere de urine als dusdanig kleurt. Het speelt een belangrijke rol in de energieproductie en heeft ook een antioxidantenwerking.

Gezonde Haargroei

Net zoals voor de rest van ons lichaam is ook een gezonde haargroei afhankelijk van de juiste voedingsstoffen die deels aanmaken in ons eigen lichaam en deels kunnen terugvinden in plantenextracten.

Een tekort aan een van deze bouwstoffen is in de meeste gevallen de oorzaak van haaruitval of kaal worden. Tekort aanvullen totdat de groei weer wordt gestimuleerd is dan de boodschap.

Capsules

De haargroei stimulatoren worden aangeboden in de vorm van capsules en of voedingssupplementen. Deze moeten op gezette tijden worden ingenomen. Hier zijn wel enkele maartjes van toepassing. We moeten er zeker van zijn dat we juiste oorzaak hebben in kaart gebracht voor het haaruitval.

Een specialist zal dan eventuele tekorten kunnen benamen en eventueel preparaten aanraden. Maar niet alle stoffen die leiden haaruitval worden opgenomen door het lichaam. Concreet betekent dit dat we genoeg toevoer moeten hebben die enkel wordt gestockeerd op de nodige plaats en die dan weer wordt afgescheiden door het lichaam. Indien er tekorten zijn die door dit soort stoffen moet worden aangevuld zijn we ook aangewezen op de vloeibare vorm zoals olie, shampoo en conditioner.

Kerave heeft daarom naast de voedingssupplementen ook een een spray haargroeimiddel op de markt gebracht. Het is een uitkomst voor mensen die vanwege medische redenen geen aanvullende preparaten kunnen tot zich nemen. De laatste paar jaren zijn allergische reacties heel fel gegroeid en niet alleen bij eten.

Steeds meer en meer mensen hebben last van allergische reacties bij het nemen van medicijnen of voeding supplementen. Ook hier biedt Kerave de juiste uitkomst om toch haaruitval te kunnen tegengaan.


Gebruiksaanwijziging Spray

 1. Kerave Spray is geen wondermiddel dat na 1 keer gebruik bijvoorbeeld al meteen roos heeft doen verdwijnen. Voor specifieke huidaandoeningen zoals roos zal er pas na een paar weken resultaat zijn.
 2. Kerave Spray  mag nooit gebruikt worden bij mensen in de groei dus niet bij kinderen.
 3.  Kerave Hairspray mag nooit gebruikt worden bij dieren.
 4. Alvorens gestart kan worden is het zaak dat er eerst een huidtest wordt gedaan als voorzorgsmaatregel om te controleren of er geen allergische reactie optreedt.

Huidtest

We lezen vaker reviews van gebruikers die zeer ontevreden zijn over haargroeimiddelen, niet alleen Kerave. Ze hebben een branderig gevoel op hun hoofdhuid en aanhoudende jeuk. Soms is het zo erg dat er een eczema opstoot mee gepaard gaat. Deze klachten horen allemaal tot allergische reacties waar de producent niets aan kan doen. Deze klachten gaan binnen de kortste keren over maar alsnog overbodig. Dit kan heel simpel vermeden worden door een huidtest.

Men kan een huidtest laten uitvoeren door een dermatoloog maar kan dat ook gewoon thuis doen. Je neemt een kleine hoeveelheid en smeert dat op de huid. In dit geval is achteraan onderaan de hoofdhuid de meest geschikte plek. Normaal gezien voel je hier niets van. Maar mocht je binnen een vijftal minuten last krijgen van jeuk of een branderig gevoel, dan betekent dat je allergisch bent. Spoelen met water is dan de boodschap.


Allergietest

Mensen die van nature een aanleg hebben voor allergieën hebben voor alles een grotere kans op een allergische reactie voor een van de besstanddelen van het voedingssupplement, vooral mensen die (kruis)allergieën hebben met fruit en planten.

Deze mensen moeten altijd voorzichtiger zijn in het tot zich nemen van eender welk supplement dat bestaat uit natuurlijke bestanddelen.

Indien er twijfel is, kan men best een afspraak maken met een allergiespecialist om dan test te laten doen.  Maar de mate van de bestanddelen in Kerave is in die mate klein dat een allergische reactie wel zeer onwaarschijnlijk is.


Kerave Gamma

Kerave Hair bestaat uit een voedend masker en een haarspray. Kerave garandeert verbetering van dun, zwak en ongezond haar bij regelmatig gebruik na 21 keer.

De ingrediënten zijn volledig natuurlijk en klinisch bewezen dat het haar sterkers, gezonder en glanzender maken vanaf het eerste keer dat het gebruikt wordt. Ons haar wordt dagelijks blootgesteld aan vervuiling zoals stof en rook. Ons haar lijdt ook door stress en gebrek aan voedingsstoffen en mineralen die de hoofdhuid nodig heeft om gezond te blijven.

Kerave Haarspray

Dit is een state of the art haarspray die het haar versterkt van binnen uit. Het enige wat je moet doen is een keer of 3 spuiten op gewassen handdoek droog haar en zachtjes inmasseren.

Kerave Haar Vitaliteit Supplement.

Het supplement bevat bovenstaand beschreven mix van voedingsstoffen en mineralen die de haargroei op natuurlijke wijze verbeteren. De capsules kunnen tot 2 per dag worden ingenomen met water.

De haarformule is klinisch getest en wetenschappelijk bewezen dat ze echt de haarzakjes verstevigt en de groei van nieuw haar op de hoofdhuid bevordert.

Positieve neveneffecten:

 • Het eigen haar wordt dikker en glanzender;
 •  Droog en beschadigd haar herstellen mee;
 • Het maakt het haar jonger waardoor veroudering wordt tegengegaan.

Kerave BeoordelingenBezoek Kerave Officiële Website

Leeftijd

De leeftijd is zeker van belang als het aankomt op gebruik van eender welk haargroeisupplement. Hoe ouder de persoon en dus hoe ouder de follikels en de haarschachten. De leeftijd is een indicatie voor de staat waarin de haarstructuur zich bevindt.

Maar leeftijd is van totaal geen belang bij het gebruik van de Kerave Haarproducten. Leeftijd brengt onvermijdelijk kwaaltjes met zich mee. Oudere mensen zullen dan ook naar alle waarschijnlijkheid al in behandeling zijn voor bepaalde kwaaltjes.

Voor deze mensen is het geen overbodige luxe om na te vragen aan de behandelende dokter in welke mate dat Kerave supplement een negatief effect kan hebben op eventueel andere medicijnen en op uw gezondheid in het algemeen.

Geen wondermiddel

Kerave haargroeimiddel is ontwikkeld ter aanvulling. Dit wil zeggen dat het een stimulerend effect heeft bij een gezond dieet en een gezonde omgang met het haar. Mits voldaan wordt aan deze beginselen, is Kerave heel effectief.

Er zijn ook veel klonen in omloop die niet dezelfde samenstelling hebben als de echte maar wel als de echte worden verkocht. Het zal duidelijk wezen.


Kerave aanschaffen

Er is een wildgroei aan haargroeimiddelen ontstaan sinds de uitvinding van internet. Iedereen wil hoog scoren in Google waardoor er ook minder eerlijke praktijken worden toegepast. Een van die praktijken zijn nep recensies. Producenten hebben hier geen grip op en kunnen enkel maatregelen treffen.

Één van die maatregelen zijn duidelijk maken waar de enige legale verkooppunten zijn. Kerave geeft een 30 dertig dagen geld terug garantie. Enkel indien het product is aangeschaft in een legaal verkooppunt.

Legale verkooppunten zijn te herkennen de betalingswijzen, zoals Bancontact Mistercash voor België en Ideal voor Nederland. Op de officiële website van Kerave kan ook betaald worden met de kredietkaart. Sommige verkooppunten organiseren proefpakketjes waar enkel de verzendkosten moeten worden bekostigd.


Niet goed geld terug garantie

Kerave is zeker genoeg van haar producten dat ze een niet goed geld terug garantie waarborgen binnen 30 dagen na aanschaf. Kerave bestaat volledig uit natuurlijke producten.

Natuurlijke producten zijn nog nooit en zullen nooit schadelijk zijn voor de mens. Kerave hair is revolutionair in de markt van haargroeimiddelen. De bedoeling is om een product te ontwikkelen dat een aanzienlijk resultaat bewerkstelligt in de strijd tegen haaruitval.

Met Kerave is dit super geslaagd. Maar laten we nuchter blijven: haar gaat geen 5 centimeter per week groeien. We moeten ook niet verwachten dat op kale plekken meer binnen de week enorme centimeters haar staat. De kalende plekken die genetisch zijn vastgesteld blijven altijd een achterstand hebben op de niet kalende plekken. Kerave biedt dat beetje extra waardoor mensen met kaalheid meer keuze en controle hebben over hun kapsel en op deze manier de levensduur van overblijvende haren zeker kunnen verlengen.

Kerave verkondigt ook niet dat mensen die al op jonge leeftijd kaal worden en al jaren kaal zijn, dat die mensen binnen de 3 weken een volle bos haren hebben. Maar Kerave probeert de overige haren tegelijkertijd extra te stimuleren opdat die nog langer meegaan. Het stimuleren van de hergroei op genetisch bepaalde plekken veel moeilijker en voor mannen en vrouwen verschillend.

Bij mannen is dit bovenop het hoofd en bij de vrouwen is dat in de kruin, de inhammen. Bij gebruikers van hormonen moet eerst overleg worden gepleegd met de arts om haaruitval te voorkomen. In combinatie met een gezonde voeding en een adequate verzorging is haar sowieso is succes verzekerd!

Met goede verzorging bedoelen we dat het haar op regelmatige basis wordt gewassen zonder chemicaliën en dat het haar zo weinig mogelijk schade ondervindt van warmtetoestellen zoals een stylingtang, krultang of haardroger.

De beste manier om haar te drogen is op natuurlijke wijze dus gewoon laten opdrogen. Ingrepen zoals chirurgie, implantaten, extensies en laserbehandelingen kunnen op de lange baan worden geschoven naar als de mensen echt veel en veel ouder zijn. Voorlopig zal Kerave wel heil brengen. Indien u niet tevreden bent, zeg het ons. Indien u tevreden bent, zegge het voort!

Kerave BeoordelingenBezoek Kerave Officiële Website