Revolyn en Pure Cleanse – Echt Zo Effectief? De Waarheid + Ervaringen

Revolyn en Pure Cleanse – Echt Zo Effectief? De Waarheid + Ervaringen

DELEN
Revolyn

Combo Dieet Revolyn & Pure Cleanse

Revolyn is een afslankpil die u kan helpen met het verliezen van overtollige kilo’s. De natuurlijk werkende ingrediënten zijn groene thee, Siberische Ginseng, granaatappel en guarana. Het is een revolutionair dat met kop en schouders boven de andere afslankproducten op de markt. Revolyn zal het afslankmiddel 2018.

Siberische ginseng

Siberische ginseng wordt door de Aziaten al van oudsher gebruikt om het uithoudingsvermogen en de concentratie te vergroten.

Daarnaast verbetert specifiek deze ginseng de bloeddruk en wordt het medicinaal ook gebruikt ter ondersteuning van bepaalde organen zoals de bijnieren en de schildklier.


Siberische Ginseng en obesitas

Siberische ginseng wordt in deze toepassing gebruikt omwille van het vermogen om de bloedsuikerspiegel te verbeteren. Het is algemene kennis dat het lichaam slechts vetten verbrand als de bloedsuikerspiegel op peil is.

Als dat niet zo is dan kun je nog zoveel calorieën tellen en sporten, resultaten zullen dan altijd tegenvallen. De bloedsuikerspiegel is niet meer dan de hoeveelheid glucose in het bloed. De glucose in de voedingsstoffen wordt opgenomen met behulp van insuline dat wordt aangemaakt in de alvleesklier. De alvleesklier is dus de regelneef die ervoor zorgt dat de bloedsuikerspiegel wordt bijgesteld indien nodig.

Glucose zit in suikers en in koolhydraten. Als we veel koolhydraten en snelle suikers naar binnen krijgen, draait de alvleesklier overuren. Als er ergens een storing op de lijn zit, is de spiegel uit balans. De belangrijkste oorzaak is te hoge opname snelle suikers.

Dit kan zover uit de hand lopen dat het lichaam immuun wordt voor glucose en uiteindelijk resulteert in diabetes type 2. Siberische ginseng heeft de natuurlijke eigenschap om de storingen op de lijn te verhelpen en de natuurlijke opname cq verbranding te  stimuleren.


Goed begonnen is half gewonnen

Zoals met alles is een goede basis het half werk. Daarom wordt er sterk aangeraden om bij aanvang ook meteen werk te maken van ontgiften.

Het idee achter het combineren van de producten is dat wanneer de Revolyn het lichaam aanmoedigt om gewicht te verliezen en meer energie voorziet, helpt Pure Cleanse u de gifstoffen af te voeren en laat u uw lichaam werken om zo efficiënter kilocalorieën te verbranden.

Niet alleen het immuunsysteem wordt verbeterd maar het afvallen zal ook veel sneller gaan. Daarbij worden niet alleen de giftige stoffen afgevoerd maar ook de vetten worden afgedreven. De enige meest natuurlijke en meest effectieve formule momenteel verkrijgbaar is Pure Cleanse.

Het is een 100% organisch product bestaande uit aloe vera, witte eik, gladde iep, verbena hastata (een ijzerhard), gentiaan, psyllium, senna en golden seal. Het gebruik van natuurlijke producten zoals Revolyn en Pure Cleanse is altijd beter voor het lichaam tenzij dokters anders voorschrijven. Een niet onbelangrijk detail is dat Pure Cleanse glutenvrij is.


De top 5 voordelen van Pure Cleanse:

  • dubbele probiotica formule laboratorisch getest;
  • heilzaam bij slapeloosheid;
  • reinigingen, ontgifting en helpt darmflora herstellen;
  • heilzaam bij indigestie, oprispingen en krampen;
  • stimuleert gewichtsverlies.

De natuurlijke bestanddelen van zowel Revolyn als Pure Cleanse hebben stuk voor stuk een positief regulerend effect op het lichaam: de glucose in je bloed en dan met name na het eten, de bloedsuikerspiegel (dat die niet piekt na het eten), de cholestorol, antibacteriële ontsmetting,  huidbescherming, afbraak van overtollige afvalstoffen, stofwisseling en gewrichtspijnen.

Op het internet worden veel afslankpillen verkocht en jammer genoeg ook neppillen. Revolyn en Pure Cleanse zijn relatief nieuw op de markt. De marketers hebben intussen al veel kunnen leren van de concullega’s. Zo weten we dat er namaak afslankpillen in omloop zijn En dat de goedkope neppillen worden verkocht aan de echte prijzen.


Daarom zetten we alles voor de duidelijkheid nog eens op een rij:

  • Enkel Revolyn Of Pure Cleanse gebruiken zonder lichaamsbeweging zal hoogstwaarschijnlijk niet tot het gewenste effect van gewichtsverlies leiden;
  • Revolyn en Pure Cleanse in combinatie met een ongezond eetpatroon zal evenmin een positief effect hebben om overtollige kilo’s kwijt te geraken;
  •  Revolyn en Pure Cleanse zijn een baanbrekende middelen die in de top 10 staan van alle afslankproducten in 2017. De resultaten zijn gebaseerd op 50 testpersonen.

Indien u Revolyn en Pure Cleanse wil inpassen in uw dagelijkse dieet is het van belang dat u goed let op de dosering.

Indien u te weinig gebruikt zal dat geen heil brengen in uw strijd tegen de kilootjes. Indien u teveel gebruikt zal u helaas niet meer afvallen maar hoogstwaarschijnlijk wel last krijgen van nevenwerkingen zoals hoofdpijn, diarree, hoge bloeddruk, angstaanvallen, misselijkheid en hartkloppingen.

Allergieën

Er zijn gevallen bekend van allergische reacties. Het is zeker en vast niet uitgesloten dat allergische reacties optreden, vooral omdat het gaat over voedingsstoffen die normaal vreemd zijn in een normaal voedingspatroon.

Naast de natuurlijke kruiden zitten er ook extracten in van damiana, de matéplant en resveratrol. Zeg nou zelf, dat heeft niet iedereen zomaar standaard in de voorraadkast staan.

De reactie kan daarom ook dezelfde zijn als bij aardbeien. Heel veel mensen, en met name kinderen, reageren allergisch op het eten van aardbeien.

De reacties variëren van jeuk in de mond tot uitslag over het hele lichaam. De oorzaak is eigenlijk heel simpel. We eten nooit het hele jaar door aardbeien, enkel in de zomermaanden, tijdens het aardbeienseizoen. En als we dan aardbeien eten, eten we er niet gewoon eentje maar meteen een bakje en zelfs meer.

Omdat ons lichaam op dat moment een beetje aardbeien vreemd is en dan veel ervan binnenkrijgt maar onbekend is met de voedingsstof, is de kans groot dat we een allergische reactie hiervan krijgen.

In Revolyn zitten ook stoffen die lichaamsvreemd zullen zijn de doorsnee West Europeanen. Daardoor is de kans natuurlijk groter dat Revolyn een allergische reactie veroorzaakt. In pure Cleanse zitten minder lichaamsvreemde stoffen maar dat sluit een reactie evenmin uit. Dat gezegd zijnde, dit is voor alle afslankproducten hetzelfde.


Consultatie

Vooral bij mensen die een sterk allergische achtergrond hebben is een bezoekje aan de behandelende arts geen overbodige luxe. Revolyn en Pure Cleanse zijn gefabriceerd uit planten en fruit, dus alles wat aan een boom of struik hangt.

De meeste allergische reacties zijn reacties die komen van bomen en of struiken of hun vruchten. Een van de bekendste zijn de berkenpollen.

Revolyn heeft getracht de extracten zo fijn te malen dat een allergische reactie heel miniem is. Maar uitsluiten is natuurlijk onmogelijk. Ook betreft de bijwerkingen is het voor iedere persoon anders.

Mensen met een hogere overgevoeligheid zullen sneller last hebben van bijwerkingen. Dit heeft dan grotendeels te maken met dosering. De maat is dezelfde als bij een paracetamol: sommige mensen zullen 2 paracetamols nemen waar andere mensen bij 1 paracetamol al van de kaart zijn.

Doseren is dus de boodschap. Maar sowieso nooit de aangegeven hoeveel overschrijven. Gebruik van eender welk afvalproduct tijdens zwangerschap is uiteraard verboden, tenzij op dokters voorschrift.


Beweging

We leven in een zittende maatschappij: we zitten in de auto op weg naar kantoor waar we ook weer zitten. We zitten in de auto om de kinderen op te halen.

Boodschappen doen en het huishoudelijke taken zijn zowat de enige beweging die we krijgen op een dag. De grootste oorzaak van overgewicht is dan ook ons bewegingspatroon. Revolyn is speciaal naar die behoefte ontwikkeld, voor mensen bij wie het niet vanzelfsprekend is om 10000 stappen per dag te halen.

We lezen al eens reviews van afslankproducten waarbij je niets hoeft te doen en vanzelf afvalt. Het vet smelt als het ware als sneeuw voor de zon.

Mensen die vanzelf afvallen zonder er iets voor te doen moeten heel snel maken dat ze bij een dokter terechtkomen want zomaar afvallen duidt vaak op andere ernstige aandoeningen. Afvallen is dan zeker niet meer prioriteit nummer 1.

Revolyn is het meest effectief in combinatie met een uurtje beweging per dag. Dat uurtje kan bestaan uit wandelen, fietsen maar ook bijvoorbeeld de grote schoonmaak of het gras maaien. De bedoeling is om het normale patroon te doorbreken hand in hand met Revolyn en een

revolyn BeoordelingenBezoek Revolyn Officiële Website
Bezoek Pure Cleanse Officiële Website

Elk pondje gaat door het mondje

Revolyn is zodanig ontwikkeld dat vreetbuien worden onderdrukt. Maar het is uiteraard logisch dat Revolyn of eender welk ander gewichtsverlies preparaat nooit zal werken indien we overmatig eten en daar geen verandering in brengen.

Revolyn moet mensen helpen een start te maken naar een nieuwe levensstijl waar sport en gezond eten een belangrijk aspect zijn. Daarnaast moet Revolyn ook die mensen helpen die omwille van medische of andere redenen niet kunnen afvallen.

We denken hierbij aan mensen die wel een gezond patroon hebben maar bijvoorbeeld chronisch ziek zijn en dus ook chronisch medicijnen moet slikken. Het gros van medicijnen zijn dikmakers, de een al wat meer dan de ander.

Daarnaast zijn er ook mensen met fysieke beperkingen die slechts in beperkte mate kunnen sporten. Voor deze mensen kan de combo Revolyn met Pure Cleanse eveneens baat brengen in combinatie met een sportplan opgesteld door een fysiotherapeut of sportbegeleider. Deze mensen worden vaak ook professioneel begeleid met hun dagelijkse dieet.


Succesformule

Grondig onderzoek heeft aangetoond dat voor de combo dieten deze combinatie met Revolyn en Pure Cleanse de meest successvolle is. Het is van cruciaal belang dat niet zomaar in het wilde weg wordt gecombineerd.

Dit kan namelijk heel gevaarlijk zijn voor de gezondheid. We denken hierbij aan producten met bloedrukverlagende effecten. Indien beide dit hebben, kan de bloeddruk te laag worden met alle gevolgens van dien. We denken hier ook aan bloeddrukverhoging, cholesterolverhoging enz.

 


Revolyn en Pure Cleanse kopen

Wij raden u aan enkel te kopen via de officiële door ons aangegeven verkooppunten. Zoals eerder al aangehaald hebben wij net zoals onze concullega’s jammer genoeg geen controle op de nepproducten die circuleren op de markt of op nep reviews.

Wij hebben een besloten netwerk van verkooppunten die grondig zijn onderzocht alvorens de toestemming onze producten te mogen verkopen. Bestellingen, leveringstermijnen, retourbeleid, nabestellingen en betalingswijzen zijn de verantwoordelijkheid van onze verkooppunten. Graag zich daar wenden indien u vragen heeft over deze topics aangezien wij daar geen vat op hebben.

Revolyn Ultra gratis

Revolyn is bezig met het ontwikkelen van de opvolger van Revolyn. De eerste fase is afgerond en daarom zijn we nu op zoek naar testpersonen die gratis de nieuwe kuur willen testen. Onze doelgroep zijn mensen die afslankproducten serieus nemen en een maatschappelijke bijdrage willen geven om medemensen te helpen die gebaat zullen zijn bij het gebruik van Revolyn.

De testpersonen zal worden gevraagd de afslankpillen te gebruiken volgens voorgeschreven regels. Ze krijgen de pillen weliswaar gratis toegestuurd nadat de aanmelding goedgekeurd is.

De proefperiode loopt een maand waarbij er gevraagd wordt dagelijks het evaluatieformulier bij te houden. Deze evaluatie is zeer gedetailleerd. Er is altijd een half uur per dag nodig om de evaluatie bij te houden.

Er zijn bepaalde voorwaarden waaraan moet worden voldaan om te kunnen deelnemen.  Deelnemers moeten daar rekening mee houden. Gedurende de testperiode staat een team van professionals voor u klaar indien u vragen heeft. Een mooie gelegenheid om gratis een kilo of twee per week af te vallen dus.

Korting

Pure Cleanse hanteert eigen verkoopkortingen en zelfs gratis producten mits gekocht bij de legale verkoopkanalen en publiceert de bijbehorende kortingsperiode.

Gepubliceerde kortingen zijn altijd geldig ongeacht de voorraad strekt. De levertermijn is altijd afhankelijk van de voorraad.

revolyn BeoordelingenBezoek Revolyn Officiële Website
Bezoek Pure Cleanse Officiële Website