Succesvolle dieten met snelle resultaten

  DELEN
  Dieet Strategieen

  Iedereen die een dieet volgt wil snel resultaten zien, en elke cm eraf  is als een cheerleader die naar het doel zwaait. Het probleem met de meeste dieten is echter dat het effe duurt eer de uiterlijke verandering kan worden waargenomen in de spiegel.

  De meeste gewone diëten van calorievermindering en lichaamsbeweging zullen resulteren in een gewichtsverlies van een of twee kilo per week, wat het aanbevolen plan van de meeste artsen is.

  Er zijn verschillende diëten die beweren sneller gewichtsverlies te bevorderen. Naarmate de taille vermindert, stijgt de wens om eraan te houden, waardoor sommige van de diëten zeer succesvol zijn voor gewichtsverlies.

  Het probleem met deze diëten is dat de succesverhalen niet altijd gelukkige eindjes lijken te hebben. Aangezien het gewichtsverlies zo snel is en de dieten zo drastisch zijn, speculeren veel dat deze dieten niet op behoud van nieuwe aangeleerde gewoontes, waardoor mensen hun oude slechte gewoontes opnemen zodra ze hun doel bereiken.

  Dieet Strategieen

  Dieet succesverhalen zijn vaak kortstondig, want het is heel makkelijk om in slechte gewoontes te hervallen. Het lijkt erop dat als het gewicht verloren gaat, veel dieters overblijven met een ‘nu wat?’

  In dit opzicht lijkt het zo dat het langdurige dieet, waar nieuwe gewoonten worden gevormd, een succesvollere uitkomst zouden hebben. Echter, velen halen het voor ogen gestelde doel niet omdat de resultaten langzaam vooruit gaan zijn en men vaak al is gestopt voordat er ook maar 1 maatje kleiner is behaald.

  Een oplossing voor dit dilemma is om verschillende dieten samen te mixen. Begin met een dieet met een drastisch drastische aanpak om de resultaten meteen te kunnen zien en ga dan verder naar een meer conservatief dieetplan. Dit zal helpen met het verbeteren van moreel met onmiddellijke resultaten; Intussen zal het dieetgevoel afnemen en worden deze goede gewoontes omgezet naar een nieuwe levensstijl.

  Kiezen van een dieet

  Bij het kiezen van een dieet is het altijd goed om er een arts bij te betrekken. Een arts kan helpen bij het nemen van een beslissing op basis van persoonlijke gezondheidsproblemen, en kan ook medenken over de vraag of dieet uberhaupt nodig is of aan de orde is.