Waarom dieten niet altijd werkt

Waarom dieten niet altijd werkt

DELEN
Waarom dieten niet altijd werkt

Hoe we het ook bekijken, we leven in een maatschappij waar obsessie met gewicht en uiterlijk linksom of rechtsom cultuur cultuur is. Diëten zijn de go-to gewichtsverlies hulp nummer 1, maar ironisch genoeg falen de meeste van hen. Waarom? Er zijn verschillende redenen waarom mensen falen in dieet- en gewichtsverlies doelen.

Dieet Restricties

Niemand houdt van beperkingen. Iemand een hele sectie van voedingsmiddelen ontzeggen, is buiten proportioneel en natuurlijk een ramp in wording. De verleiding wordt nalelijk uiteindelijk overweldigend net zoals bij een kind dat enkel mag kijken naar speelgoed maar niet mag aanraken.

In plaats daarvan zouden dieters moeten proberen hun porties te beheersen en gezonde beslissingen te nemen in plaats van volledige voedselgroepen uit te schakelen en zich essentiële voedingsstoffen te ontzeggen.

Gezonde levensstijl, gezond gewicht

Een gezond gewicht is het gevolg van een gezonde levensstijl. Een crash dieet kan leiden tot dramatisch gewichtsverlies, maar zodra er opnieuw wordt begonnen met afgezworen voedselgroepen, komen veel pondjes terug.

Vaak is het zelfs zo dat ze nog zwaarder worden dan ze verloren hebben. In plaats daarvan moet men een dagelijkse levensstijl van portiecontrole en voedzame maaltijden nastreven.

Dieet Supplementen Pillen

De oververzadigde voedingssupplementmarkt is overweldigend voor velen. Bedrijven richten op overgewicht en  beweringen dat hun pil zorgt voor gewichtsverlies.

Geen van de dieetpillen behalve  Alli zijn goedgekeurd door de FDA. Er is geen magische pil die vet van het lichaam zal doen smelten of oplossen, hoewel sommige dieetpillen metabolisme kunnen verhogen of andere voordelen bieden die helpen bij vocht vasthouden of andere problemen. De echte manier om gezond te worden en gezond te blijven is door een voedzaam dieet en lichaamsbeweging.

Vasten om af te vallen

Sommige goeroes die zich bezighouden met afvallen beweren dat vasten voor de ideale oplossing is. Dit betekent dat u een alledaagse dieet voor meerdere dagen tegelijkertijd gebruikt. Diëten zoals de Master Cleanse worden tenminste 10 dagen tot een maximum van 40 dagen aangeraden. Hoewel het bijna zeker is dat men op dit dieet zal afvallen, is het erg gevaarlijk.

Daarnaast komt het grootste deel van het verloren gewicht snel terug wanneer het eten zoals vanouds wordt hervat, omdat het lichaam reageert op zijn hongermodus door extra vetten op te slaan.

Success with a Low Calorie Diet

Minder calorieën leiden tot lage energie en lage metabolisme. Het lichaam reageert op een zware caloriebeperking door het metabolische tempo te vertragen, waardoor de hoeveelheid calorieën die natuurlijk verbranden, verminderen en resulteren in lethargische energieniveaus.

De meeste volwassenen hebben elke dag minstens 1800 calorieën nodig. Om succes in dieet te hebben, moet de meerderheid van deze calorieën uit gezonde bronnen komen, in plaats van grote hoeveelheden vet en suiker.
Snelle dieten zijn niet de manier om een ​​gezond gewicht te bereiken. In plaats daarvan, kies voor matige lichaamsbeweging, voedzaam voedsel en moderatie.